Estil Competició - Subaru sabadell Segueix-nos a Facebook
Subaru SabadellA punt per rebre al NOU SUBARU LEVORG !!! A punt per rebre al NOU SUBARU LEVORG !!!

15/09/2015


Avui 15 de Setembre, te lloc la presentació en roda de premsa del Nou Subaru Levorg a Frankfurt. Esperem rebre les primeres unitats a les nostres instal.lacions a mitjans d'Octubre.

Ver más detalles´RECORDANT MOMENTS AMB EL MEU SUBARU´ ´RECORDANT MOMENTS AMB EL MEU SUBARU´

15/09/2015


Sabem que els propietaris de Subaru, mantenen els seus cotxes per molts anys (signe de gran resistència i durabilitat dels nostres vehicles), arribant-se a convertir en una part important de les vivències de la familia.

Ver más detallesARRIBA LA CINQUENA GENERACIÓ ´OUTBACK´ ARRIBA LA CINQUENA GENERACIÓ ´OUTBACK´

25/01/2015


Sabies que ja pots reservar el nou Subaru Outback 2015? La cinquena generació d'aquest model arribara als concessionaris del nostre país al febrer amb 7 versions disponibles : 4 dièsel des de 29.900€ i 3 de benzina des de 31.900€.

A que estàs esperant?

 

Ver más detallesRazones para comprar un coche a GLP o convertir el tuyo. Razones para comprar un coche a GLP o convertir el tuyo.

03/11/2014


¿Más ahorro y mismas prestaciones? Te lo vamos a contar todo

 

 

Ver más detallesEstil Competició cedeix un Subaru Forester equipat amb GLP al CE Sabadell Estil Competició cedeix un Subaru Forester equipat amb GLP al CE Sabadell

09/10/2014


El president del club arlequinat, Keisuke Sakamoto, va rebre de mans del gerent del Concessionari, el Sr. Ferran Capuz. Estil Competició, concessionari oficial Subaru e instalador oficial de GLP de la marca BRC-Ferrosite, va cedir al CE Sabadell un Subaru Forester equipat amb tecnologia GLP. El gerent del concessionari, Ferran Capuz, va fer l'entrega del vehicle al president del club...

Ver más detalles
Pàgina: 1 2 3