Estil Competició - Subaru sabadell Segueix-nos a Facebook
Subaru SabadellCESSIÓ NOU SUBARU LEVORG AL CES CESSIÓ NOU SUBARU LEVORG AL CES

29/01/2016


ESTIL COMPETICIO cedeix la primera unitat del nou model SUBARU LEVORG al Centre d'Esports Sabadell en virtut de l'actual acord de col.laboració.

L'entrega va tenir lloc a les instal.lacions de C/ Sol i París, 48 de mans del gerent Sr. Ferran Capuz d'ESTIL COMPETICIO a la directiva del CES.

ESPEREM EL GAUDEIXIN !!!

Ver más detallesENTREGA FORESTER A JORDI I NADIA ENTREGA FORESTER A JORDI I NADIA

28/01/2016


Avui s'ha entregat a Jordi i Nadia, grans aficionats del CE Sabadell, el Subaru Forester que va fer de patrocini durant uns mesos al Centre d'Esports Sabadell.

Al seu fill Aritz li va agradar molt la camiseta que els jugadors del seu equip li van dedicar i signar amb molt d'afecte.

QUE GAUDIU DEL FORESTER I LA CAMISETA EN FAMILIA !!!

Ver más detallesCES -FC BARCELONA (EXPOSICION GAMA SUBARU EN EL CAMPO) CES -FC BARCELONA (EXPOSICION GAMA SUBARU EN EL CAMPO)

17/12/2015


Diumenge 22 de novembre a les 16:00, partit de futbol (CENTRE ESPORTS SABADELL-FC BARCELONA B), en el camp de la Nova Creu Alta amb tota la nova GAMA SUBARU inclos el NOU LEVORG.

Ver más detallesRODA DE PREMSA DEL CENTRE D´ESPORTS SABADELL A LES NOSTRES INSTAL.LACIONS RODA DE PREMSA DEL CENTRE D´ESPORTS SABADELL A LES NOSTRES INSTAL.LACIONS

28/10/2015


Avuí a tingut lloc en el concessionari oficial de SUBARU - ESTIL COMPETICIO, S.L. de Sabadell la roda de premsa de Marc Fernández i Bruno referent al partit del proxim diumenge a les 12:00h.

Ver más detallesCESSIÓ SUBARU FORESTER AL CES CESSIÓ SUBARU FORESTER AL CES

28/10/2015


Avuí em prorrogat el contracte de patrocini amb el Centre d'Esports Sabadell. En l'acte, s'ha realitzat la roda de premsa amb els jugadors i els mitjans de comunicació, signatura del contracte de patrocini i entrega del vehícle Subaru Forester cedit per a la directiva del Centre d'Esports Sabadell.

Ver más detalles
Pàgina: 1 2 3