Estil Competició - Subaru sabadell Segueix-nos a Facebook
Subaru Sabadell

Accessoris Originals Subaru


Estil Competicio te el plaer de presentar-li la seva tenda virtual d'accessoris Originals Subaru. En l'ampli catàleg de productes podrà trobar tots els elements per a la gamma Justy, Impreza, Forester, Legacy, Outback, Tribeca i BRZ en les seves diferents versions i models. Estil Competició enviara els productes adquirits al seu domicili. Podrà adquirir la seva compra amb un procés de pagament molt senzill i segur, mitjançant un formulari de fàcil utilització.


Accedeixi ara a la tenda online: NOVA TENDA ONLINE D'ACCESSORIS ORIGINALS SUBARU.

www.accesorios-subaru.com

 

 

EN QUÈ CONSISTEIX LA CONVERSIÓ A Glp?

És la transformació d’un vehicle a Gas Glp, montant un kit.

El resultat final es que el vehicle disposa de dos dipòsits (doble autonomia) un de gasolina (el de sempre) i un altre de gas (Glp) podent utilitzar un o un altre en qualsevol moment amb solament polsar un botó instal.lat en el quadre de comandament del vehicle, sense haver de parar el cotxe. Aquest mai es pararà ni per falta de glp ni per l’improbable cas que el sistema Bi-fuel falli, ja que el cotxe seguiria funcionant amb el combustible original.

 

AVANTATGES DEL Glp:

ECOLÒGIQUES: el funcionament en Glp, emet a l’atmosfera un 23% menys de CO2 que amb benzina i un 13% menys que amb dièsel. Aquesta diferència de CO2 entre Autogas i benzina, en la vida útil del vehicle de 250.000 kms suposa deixar d’emetre a l’atmosfera més de 10 tunelades de CO2 , la mateixa quantitat que contindrien 10 arbres adults.

MAJOR AUTONOMIA:

Disposem de dos dipòsits de combustible, el de benzina i el de Glp.

ECONÒMIQUES

Des de el primer km ja que el preu del Glp es casi la mitat del preu de la benzina. El consum en Glp és aproximadament entre un 10 a 20% superior que en benzina. Suposem un cotxe que gasti 10 litres als 100 kms amb benzina, si passa a funcionar amb Glp gastaria 12 litres cada 100 kms i a un cost de 0,75 € contra 1,48 € el litre de benzina, en cada 100 kms l’estalvi es de 5,8 € i en 300.000 kms l ‘estalvi es de 17.400€

SEGURETAT

Usar Glp es tan segur com la resta de combustibles. La transformació ha de ser realitzada en un taller autoritzat, posteriorment el vehicle a de passar per itv legalitzant la conversió, baix estricta control dels enginyers.

 

CARACTERÍSTIQUES DEL Glp

És un carburant compost de Gas Liquat del Petroli, fonamentalment  propà (C3H8) i butà (C4H10). El seu us com carburant esta definit a nivell europeu per la Norma UNE-EN 589 de requisits i mètodes d’assaig del autogas. A España, la mescla que s’utilitza es el 70% butà, 30% propà. A Europa, a l’hivern , a causa de les baixes temperaturas, aquest porcentatge varia sent la mescla més rica en propà. La major part dels components que formen el autogas procedeixen directament dels pous de Gas Natural (60%) i una menor part (40%) de la destilació del barril de petroli.

 

HOMOLOGACIONS

La conversió a un sistema Glp esta considerada per itv com una reforma generalitzada d’importància. Per el que posteriorment al muntatge s’ha d’homologar l’equip en una estació d’itv.

 

COM REPOSTAR Glp

Les benzineres amb punt de AUTOGAS disposen del sortidor necessari per poder omplir el dipòsit, que es fa de la mateixa manera que en el cas de la benzina, el sortidor es molt semblant. Consisteix en introduir el sortidor del gas i polsar un botó fins a tenir la cantitat de gas desitjada.

 

MANTENIMENT DEL Glp

Consisteix únicament en la substitució de dos filtres i comprovació de què tots els components de l’equip segueixen en bon estat. Es un manteniment ràpid, senzill i econòmic que es realitza cada 30.000 kms.

 

QUINS VEHICLES PODEN ADAPTAR-SE

Pràcticament qualsevol vehicle amb motor de benzina posterior a l’any 2004.